AC/DC i el seu nou Black Ice

Black Ice

Aquest mes us presentem l’últim treball d’una de les bandes més mítiques del panorama musical i  que semblen incombustibles; òbviament estem parlant dels AC/DC i el seu últim treball: Black Ice, publicat l’octubre passat. 

acdc.jpgEl retorn d’AC/DC amb l’àlbum Black Ice després de vuit anys de silenci ha estat un dels grans esdeveniments de 2008. Dues setmanes número 1 a Espanya amb disc d’or i les entrades esgotades en poques hores per als seus concerts del 31 de març a Madrid, del 2 d’abril a Barcelona i del 4 d’abril a Baracaldo, reflecteixen que la volta d’AC/DC ha estat un èxit d’allò més esperat.  

Produït per Brendan O’Brien i gravat a The Warehouse Studio de Vancouver (Canadà), Black Ice és el 15è àlbum de la banda australiana i conté 15 noves cançons, entre les quals destaca el seu primer single Rock’N Roll Train. AC/DC va començar el 28 d’octubre als Estats Units una gira mundial, la primera del grup des de 2001, que finalitzarà el 23 d’abril de 2009 a Birmingham (Regne Unit).   

Per a més informació podeu consultar els següents enllaços:

Pàgina oficial d’AC/DC

AC/DC a Youtube

AC/DC a MySpace

AC/DC a FaceBook

Spro_3