Audiollibre: ¿Qué puedo comer si estoy embarazada?

¿Qué puedo comer si estoy embarazada?L’alimentació consisteix en proporcionar al cos les matèries necessàries per seguir funcionant, i la nutrició és un dels resultats de l’alimentació; augmenta la substància dels òrgans en creixement, repara el desgast dels teixits i proporciona energia. Una alimentació correcta de la mare en gestació és clau per dur a bon terme l’embaràs.

A ¿Qué puedo comer si estoy embarazada? la periodista Elisenda Roca i la doctora Carlota Basil donen respostes clares i pràctiques sobre la correcta nutrició de la mare gestant amb vista a afavorir la salut i desenvolupament del futur nadó, i también passen revista a nombroses inquietuds i tòpics molt habituals entre les embarassades: la por a engreixar-se i l’ansietat que aixó produeix, les nàusees, la gana insaciable, els desitjos… I ho fan amb un estil directe, divertit, actual i sobretot amb molt de rigor.

A més, ens ofereixen menús per a la setmana amb l’assessorament de la dietista Anna Villanueva. I ens recorden que cal menjar segons les necessitats del futur nadó, el que no vol dir que s’hagi de menjar per dos.

I si en comptes de llegir el llibre, us estimeu escoltar aquests consells, us podeu descarregar l’audiollibre d’aquest mateix títol que us posa a la vostra disposició la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

sofeita