Què em passa mamà?

Llibres

Portada del llibre recomanatAquest llibre està escrit per ajudar els pares. Les seves pàgines ens ensenyen a etendre els símptomes i problemes de salut que poden presentar els seus fills i els orientaran sobre quina és la la decisió més adequada, com es pot iniciar el tractament a casa, Cándido s’ha de realitzar la consulta, quan demanar ajuda i, especialment , quan s’ha de fer sense demora, amb urgència.

La cura dels fills s’aprèn amb la pràctica, amb encerts i errors, gaudint i patint amb ell. Molts pares viuen els primers anys del seu fill amb por que tingui oculta alguna anomalia o malaltia que no puguin detectar a temps. També poden sentir angoixa derivada de la impossibilitat per dilucidar què símptoma és poc important i quin necessita ajuda.

Juan Casado Flores és metge, i professor de Pediatria. Ha publicat nou llibres sobre malalties infantils, desenes de capítols en llibres mèdics i més de cent articles en revistes científiques.

Bloc

En aquesta ocasió us presentem una web molt recomanable que inclou també el seu bloc i s’anomena el club dels pares i mares catalans: http://criatures.cat/. Aquí trobarem informació de diversos temes com l’embaràs, educació, l’escola, manualitats, llibres recomanats, blocs amics,…

Criatures.cat és una idea de la productora Anar fent del periodista Carles Capdevila. La periodista Anna Homs s’encarrega de la direcció del portal i els continguts.

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Morello