Robotland. Guia a través de la història dels robots

Robotland. Guia a través de la història dels robots

La novetat d’aquest mes de novembre a la biblioteca Joan Oliva que va dirigida als infants és Robotland. Guia a través de la història dels robots de Berta Páramo i editada per Zahori.

És gentilesa de llibreria La Mulassa.

Sí, sí… encertes!! Viatjaràs a través del món dels robots. No hi ha dubtes amb el títol.

Coberta Robotland
Coberta Robotland

Com ja et pots imaginar els robots no són d’ara mateix, ja fa anys que n’hi ha. I quin és l’origen? Doncs bé, l’espècie humana sempre ha tingut la necessitat de crear instruments artificials per tal d’ajudar-la a treballar i també per a la mesura del temps, per a l’observació de l’univers, per a les feines de la llar… i tot i que ha passat el temps els robots no s’aturen. En desapareixen, se’n creen de nous, se substitueixen… és una evolució constant!

Robotland és un lloc on els seus habitants conviuen amb diferents tipus de robots: de de més moderns a més antics i també amb els que no pertanyen al món real sinó al de ficció.

Per mitjà d’un mapa a l’estil de les línies del metro i amb diferents itineraris coneixeràs aquest món tan fantàstic i emocionant! Són 12 línies amb tot d’aturades on baixar i descobrir els inventors i els seus invents!

Les primeres línies, 1, 2 i 3 són sobre la natura. Les cinc següents: 4, 5, 6, 7 i 8 són sobre les feines dels humans i per acabar amb les 4 darreres: 9, 10, 11 i 12, dedicades al lleure.

Detall de les Línies de Cosmogonia
Detall de les Línies de Cosmogonia
Imatge de la Línia 1 Homo
Imatge de la Línia 1 Homo

De ben segur que aquest viatge t’agradarà, ja veuràs!!

L’autora

Berta Páramo Pino és arquitecta de formació, però s’ha dedicat a la il·lustració. La seva especialitat és la no-ficció i el que més li agrada és explorar tot allò que no està explorat i que són temes que també investiga. A través del dibuix expressa la seva mirada del món i també l’ajuda a pensar. El seu primer llibre il·lustrat és Cambio climático i el darrer, Fluidoteca, el qual ha rebut una menció especial del BRAW Opera Prima 2022.

Desitgem que amb Robotland. Guia a través de la història dels robots, t’ho passis d’allò més bé!!

Goldfinch