One Piece, 25 anys

One Piece, 25 anys

‘One Piece Film Red’ ha arribat als cinemes aquest novembre. 

Sense cap mena de dubte One Piece és un dels mangues més exitosos de la història: més de 100 volums publicats i una adaptació audiovisual en format anime que supera els mil episodis emesos.

Així és com manté el seu públic enganxat des de 1997.

L’argument

Narra les aventures de Monkey D. Luffy, que juntament amb una tripulació de vuit companys, aspira a convertir-se en el rei dels pirates aconseguint el Tresor One Piece. 

One Piece: Este cosplay perruno de Monkey D. Luffy de One Piece te encantará

Persegueix aquesta meta des que era nen i va sobreviure a una mort gairebé segura gràcies a l’ajuda de Shanks, cap de la famosa banda del pèl-roig i un dels quatre emperadors en cap del mar, que va perdre el seu braç esquerre en el rescat.

One Piece: El autor asegura que Shanks 'empezará a moverse' a partir de 2021

L’autor

Va ser creada pel prestigiós dibuixant japonès, Eiichiro Oda.

Tác giả Eiichiro Oda tiết lộ về bộ manga yêu thích nhất của ông |  SharingFunVN - Manga mới nhất

Avui encara continua donant forma a una història que no deixa de créixer tot i que ell pretenia posar punt final al relat cinc anys després de la seva estrena.

La gran acceptació que va tenir One Piece li va fer veure que encara tenia material per molts anys més. 

Així doncs aquest novembre s’estrena als cinemes One Piece Film Red, la quarta entrega d’una saga de pel·lícules paral·leles a l’argument original, amb un èxit rotund al Japó. 

One Piece Film Red

La peculiaritat d’One Piece Film Red és que s’atreveix a regirar la infància de Luffy i a recuperar un personatge tan mític com Shanks. 

A més també hi trobarem l’aparició d’un nou personatge que els entrellaça, Uta.

El director de la pel·lícula, Goro Taniguchi comenta que permetrà enganxar-se a la trama als que no saben gaire del manga i al mateix temps revelarà detalls nous als que sí que l’han seguit.

Les Biblioteques Municipals tenen dins del seu fons els mangas d’One Piece.

Aayla Green