MANUAL PER A ESPIES. Daniel Nesquens

MANUAL PER A ESPIES. Daniel Nesquens

La novetat d’aquest mes de març a la sala infantil de la biblioteca Joan Oliva i Milà és un llibre de detectius. MANUAL PER A ESPIES de Daniel Nesquens de l’editorial Flamboyant. És gentilesa de Llibreria La Mulassa.

Què cal per ser espia?

Per ser espia no és necessari ser rus, vestir gavardina, lluir un bigoti anglès, conèixer Viena, saber trucs de màgia, portar un maletí de pell de búfal o derrapar als revolts! Només cal ser una persona normal i corrent i una mica instintiva, potser!!

Coberta Manual per a espies
Coberta Manual per a espies

I que estigui disposada a…

…llegir-se aquest manual de dalt a baix! Descobreix què és ser un espia, quins tipus d’espia hi ha i, sobretot, decideix quin vols ser tu, quines tècniques d’espionatge utilitzen i, fins i tot, què has d’incloure en la teva maleta d’espia.

Detall
Detall

A més, un munt de curiositats històriques i un recopilatori dels millors espies de ficció. Sí, hi ha vida més enllà de l’agent 007. Un moment, sospites, però, que t’han enxampat? Pàgines 32 i 46. Vinga, llegeix de pressa!

Crea’t una identitat secreta. Prepara una vigilància. Aprèn dels errors d’espies del passat. Col·lecciona moments estel·lars de la història de l’espionatge. Entrena les teves habilitats. Xifra els teus missatges…

Detall
Detall

I, finalment… Passa a l’acció!

L’autor

Daniel Nesquens és un escriptor saragossà que s’ha especialitzat en literatura infantil. L’any 2000 va publicar el seu primer llibre Diecisiete cuentos y dos pingüinos, amb el qual va rebre excel·lents crítiques i des d’aleshores que ha seguit escrivint. Val a dir que també ha obtingut diversos premis: Premio Anaya de Literatura Infantil y Juvenil amb El hombre con el pelo revuelto, el Premio Barco de Vapor amb Mi vecino de abajo o el Premi Internacional d’Àlbum Il·lustrat Ciutat de Benicarló amb Una casa distinta.

Per acabar, dir-vos que podeu trobar les històries de Daniel Nesquens als

Goldfinch