Gos Pudent

Gos Pudent

Gos pudent és una col·lecció de llibres escrita per Colas Gutman i il·lustrada per Marc. 

El llibre

El lloc on neixes, moltes vegades marca el teu destí. En Gos Pudent va néixer a un cubell d’escombraries, fa olor de sardines, està ple de puces i el seu pèl sembla una catifa vella. I per si no fos prou, és un gos bastant ximple.

Per començar no té amics i els nens li fugen per la seva pudor. L’únic amic que té és un gat de nom Gatxafat, perquè quan era petit el va aixafar un camió i el va deixar pla com un full.

Gos Pudent només vol trobar un amo que el cuidi i el passegi lligat d’una corretja, com als altres gossos. I això és el que intenta quan comença a caminar per la ciutat a la recerca d’algú que l’aculli. No serà fàcil i viurà moltes aventures perilloses.

Mentre que la sèrie compta amb deu volums publicats a França, al nostre país, l’editorial barcelonina Blackie Books ja n’ha publicat 5.

La sèrie ha venut més de dos milions d’exemplars a França, on és tot un fenomen. També ha estat traduïda a més de vint idiomes.

A TV3 també podeu veure la sèrie d’animació!

Aquí podeu veure el tràiler en francès!

Els autors

Colas Gutman

Va néixer a París l’any 1972. Va començar a explicar històries amb deu anys, quan al col·legi li van demanar una redacció a partir de la paraula «mosca». I com ell tenia la de l’escriptura darrere de l’orella, ja no va parar. Des de llavors ha publicat un munt de llibres per a nens i nenes, molts d’ells amb mosques que pul·lulen per allà.

Marc Boutavant

Va néixer en Dijon l’any 1970, si, com la mostassa! És il·lustrador, escriptor i dissenyador gràfic. També ha publicat desenes de llibres per a nens, entre els quals destaquen: la sèrie de còmics d’Ariol o l’àlbum il·lustrat Mai facis pessigolles a un tigre. A les Biblioteques trobareu aquestes i altres obres d’en Marc.

Però mai havia dibuixat un gos tan pestilent, i alhora tan adorable, i al qual li passessin tantes coses.

Finalment, us recomanem Gos pudent perquè és un llibre perfecte per iniciar-se a la lectura per capítols, també per llegir en veu alta.

Súper 8