Llegir té Premi

Llegir té Premi

Tens entre 8 i 16 anys i t’agrada llegir? Doncs el passat dia 20 d’abril va començar la nova edició de l’activitat Llegir té premi. No pateixis perquè encara ets a temps de participar-hi ja que no finalitza fins al proper 21 de juny.

I en què consisteix l’activitat? Doncs és ben senzill. Per començar, només cal registrar-se en el web Llegirtepremi.cat. Per accedir-hi i poder participar-hi cal que tinguis un ordinador, tauleta o telèfon mòbil amb connexió a internet.

Pòster del Concurs Llegir té Premi

Un cop registrat, ja pots configurar el teu perfil i començar a llegir. De lectures, n’hi ha un munt! Més de 600 títols per triar que podràs llegir en línia directament a la plataforma Llegirtepremi.cat o bé a través del catàleg eBiblio.

Pots llegir de manera individual o per equips que els propis participants crearíeu. D’idees per llegir no us en faltaran! Disposareu d’uns tutors que us aniran fent recomanacions de títols i que us podran fer reconeixements per la vostra bona feina.

En acabar de llegir cada llibre, hauràs de respondre un qüestionari de preguntes que, depenent del teu nombre d’encerts, et proporcionarà una quantitat de punts. Com més títols llegits i respostes encertades, més punts se sumen al teu compte!

Llegir té premi contempla un seguit d’obsequis per als lectors més actius com ara tauletes, rellotges intel·ligents i lots de llibres. El lliurament de premis es farà en un acte públic un cop es recuperi la normalitat i les condicions sanitàries ho permetin.

És molt important que, en el moment de registrar-te a Llegir te premi indiquis quina és la teva bibioteca pública de referència. En el nostre cas, la biblioteca Joan Oliva i Milà o l’Armand Cardona Torrandell.

Manual de Llegir té Premi

Funny Girl