eBiblio i Puja al tren (I)

eBiblio i Puja al tren (I)

Vols llegir algun dels llibres que formen part de l’edició d’aquesta temporada 2019-2020 del Concurs Puja al tren que organitzen les biblioteques de l’Alt Penedès i el Garraf? Pots fer-ho per mitjà dels llibres electrònics que trobaràs a l’eBiblio.

Et proposem els següents:

L’aprenent de bruixot i els Invisibles al rescat, Jordi Sierra

LAPRENENT DE BRUIXOT - eBiblio i Puja al tren (I)

En Mortimer, un noi de dotze anys, treballa per al professor Haggath, que és bruixot, Pocs ho saben que n’és de bruixot, si no acabaria a la foguera. En Haggath està preparant una poció molt difícil. Quan l’acaba li encomana a enMortimer que la dugui al cementiri. Però ha d’anar molt en compte amb l’ampolla! Ha d’arribar intacta, no es pot vessar ni una gota, ja que si en cau una, es podria desencadenar un fet inquietant.

eBiblio

Jordi Sierra i Fabra ens parla de la història


La Fina ensurts, Joan Bustos

La Fina ensurts - eBiblio i Puja al tren (I)

La Fina viu a Espantilàndia, on tothom ha de ser lleig, mala persona i ser mal estudiant per no ser rar. En canvi, ella és bufona, molt bona nena i ho aprova tot. No vol que els companys la insultin dient-li guapa i neta, voldria parlar-ne amb la tutora, la senyoreta Unglots, però aquesta està massa preocupada per fer-se la manicura i xatejar amb el seu promès zombi. Un dia, quan la Fina arriba a casa, els pares, en Corduli i l’Horrorosa, li proposen un viatge cap a un món on ella no serà la rara…

eBiblio

Ui , ui… coneixem una mica la Fina


La casa del reloj en la pared
, John Bellairs

La casa del reloj en la paret - eBiblio i Puja al tren (I)

Quan els pares moren, en Lewis marxa a viure a la gran casa d’en Jonathan, un tiet seu molt estrany. Aviat descobrirà que el seu tiet i la veïna, la senyora Zimmermann, són mags. Però, què és un tic tac que ressona a la casa? Quins perills s’amaguen…?

eBiblio

Un petita mostra de la pel·lícula, la qual es basa en el llibre de John Bellairs

Continuarem amb més títols…

Goldfinch