‘Un gat amb bigoti: aventura amb l’Armand Cardona Torrandell’

La Biblioteca Armand Cardona Torrandell va tenir la satisfacció de presentar el passat dissabte, 13 d’abril, un document molt rellevant per aquesta institució. Es tracta del conte ‘Un gat amb bigoti: aventura amb l’Armand Cardona Torrandell’, obra del Bernat Soler, text, i el Germán March, il·lustracions.

Un gat amb bigoti

Aquest llibre és la culminació d’un projecte que es va iniciar l’any 2011 amb la convocatòria del 2n Premi d’Investigació Armand Cardona Torrandell. Aquella edició del premi la va guanyar el Bernat Soler amb un treball sobre la vida i obra del pintor, en el qual ja es feia una proposta d’activitat que ha culminat en l’elaboració d’aquest conte.

“Segur que coneixeu l’Armand. Sí, home: el del nas rodó i el bigoti gruixut! No sabeu qui és? Doncs l’Armand és un artista. Pinta i dibuixa: no fa altra cosa! Però últimament al seu estudi de pintor en passa alguna: un gat salta d’un dibuix, una barca que fa aigües i uns homes que han perdut el seu quadre. Com s’arreglarà tot aquest desgavell”. A continuació podeu veure la particular adaptació que el Bernat va realitzar amb motiu de la presentació d’aquest conte:

Aquest viatge imaginari a l’estudi d’Armand Cardona Torrandell vol apropar la figura i l’obra de l’artista als més petits. Els gats, les barques, els retaules de les gents, els èxodes… a través dels temes i dels motius de les seves pintures ens endinsem en l’univers creatiu de l’Armand i la seva manera d’entendre el món.

Tothom que tingui interès a adquirir aquest conte ho pot fer mitjançant la Biblioteca. En el següent enllaç trobareu tota la informació: Un gat amb bigoti – el Conte

Spro_3