Premi “Llança” al conte d’una autora vilanovina

Qui diu la veritat, el cavaller o el drac? ha rebut el premi Llança que atorga l’entitat cultural Òmnium per Sant Jordi.

Les autores recollint el premi

Aquest ha estat un dels llibres més votats pels internautes, entre 170 propostes, sota el lema: quin llibre regalaràs aquest Sant Jordi?

Un conte, publicat pel Cep i la Nansa edicions, molt especial per a descobrir les dues versions de la llegenda de Sant Jordi, els dos punts de vista, les dues versions enfrontades: la del cavaller i la del drac.

Coberta conte

– El drac brama i llença foc pels queixals! – diu el cavaller

– Que no! El que em passa és que em pica el nas i he esternudat– respon el drac

A qui et creuràs? …

El millor és que us endinseu en aquestes històries i decidiu, vosaltres mateixos, quina de les dues llegendes us creieu: la del cavaller o la del drac?

L’autora d’aquest conte és la Montse Balada i ha estat il·lustrat per l’Eva Sans.

montsebalada.jpg

La Montse va néixer al Poble sec, però fa molts anys que viu entre Cubelles i Vilanova. Te una imaginació desbordant i escriu des de ben petita: poemes, contes, teatre, novel·la…

A més d’aquest conte, aquest Sant Jordi ha presentat una altra història: Ha nascut un drac, escrit amb la Susana Peix i il·lustrat per la Lorena Torres.

El conte Ha nascut un drac, també va guanyar un premi: el concurs de contes Barrina que barrinaràs de l’Agrupació d’amics del Drac de la Geltrú.

L’Eva és igualadina però viu fa molts anys a Vilafranca del Penedès. Li agrada molt dibuixar, la música, els infants i la muntanya.

Ja el teniu disponible a la biblioteca Armand Cardona… i a les llibreries de la ciutat!!

Spro_3