Nova col·lecció de dvd “KIKA SUPERBRUJA”

Ja teniu a la vostra disposició la col·lecció de dvd’s de la KIKA SUPERBRUJA amb 26 títols diferents!!!

Col·lecció DVD Kika superbruja

La Tina, Kika en la versió castellana, és una nena molt simpàtica, ingeniosa i decidida. Sembla una nena normal i corrent…Bé, en realitat ho és, però no del tot. I és que la Tina té una cosa ben poc corrent: un llibre de màgia!Tina Superbruixa, Kika en la versió castellana

Un bon matí, la Tina es va trobar aquest llibre al costat del llit. Que com és que va anar a parar allà? Ni idea.La Tina només sap dues coses: que la bruixa Baduixa se’l va deixar oblidat en un descuit i que el llibre conté encanteris de debò i uns trucs de bruixa d’allò més bojos. La Tina ja n’ha provat uns quants. Però compte…!Val més que no provis d’imitar els conjurs de la Tina, perquè…

Si en llegir una paraula t’equivoques, el teu raspall de dents esdevindrà escombra; la professora, un monstre abominable; i el gelat que et menges, un cogombret en vinagre.

Per si de cas, la Tina Superbruixa no ha parlat amb ningú del seu llibre tan fantàstic. És, com si diguéssim, una bruixa de debò, però secreta. Ha amagat l’existència del llibre de màgia fins i tot a en Pitus, el seu germà petit, i això no li ha resultat gens fàcil, perquè en Pitus és molt i molt tafaner, i a vegades pot resultar una mica pesadet. Però, malgrat tot, la Tina l’adora. 

El creador del a Tina/Kika, és l’escriptor Kinster, que en realitat es diu Ludger Jochmann, va néixer a Bottrop, Alemanya, l’any 1952. És l’autor de molts llibres i cançons, i també d’algunes obres de teatre. És presentador de diversos programes de lectura a la televisió i la ràdio alemanyes. També li agrada fer treballs per a nens i nenes amb discapacitat. 

Knister

 Ja sabeu que a les prestatgeries de la biblioteca Armand Cardona teniu un munt de lectures de les aventures de la Superbruixa: La Tina i els pirates, La Tina detectiu, al circ, boja pel Futbol… 

APUNTA’T A L’AVENTURA!!!

 

Spro_3