I love your glasses

PortadaI love your glasses és el títol del primer àlbum de Russian Red, pseudònim de la cantant i compositora madrilenya Lourdes Hernàndez.

El nom del grup té el seu origen en una tonalitat de pintallavis que feia servir sovint la mateixa Lourdes.

Com la majoria de músics joves a l’era d’Internet, la seva carrera musical va començar penjant algunes cançons a Myspace. El projecte inicial comptava amb la col·laboració del músic Brian Hunt, que actualment ja no forma part del grup.

L’èxit va ser immediat, amb més de 70.000 visites en poc temps i una gira de 70 concerts l’any 2007. El disc ha estat produït per Fernando Vacas i editat per Eureka Records a l’abril de l’any passat. Vàries de les seves cançons s’han fet servir per anuncis publicitaris (Häagen Dasz) i a les bandes sonores originals de pel·lícules com El rey de la montaña de Gonzalo López-Gallego i Camino de Javier Fesser.

El més nou de Russian Red és el tema Perfect Time, una col·laboració amb Depedro, el nou projecte musical de Jairo Zavala, guitarrista i compositor de grups com Vacazul o 3000 Hombres.

Aquí teniu el videoclip de la cançó:

Súper 8