Morir en el intento. Lee Child

Collage Lee ChildLa novetat d’aquesta setmana de gènere negre és la novel·la ‘Morir en el intento’ de Lee Child.
 
‘… cuando ya era agente del FBI y la habían secuestrado en mitad de una calle de Chicago. Y aún seguía con él, dieciocho horas más tarde, después de una noche sin dormir, tumbada sobre paja sucia en un establo para vacas. A aquellas alturas, el modelo no lo reconocería ni el propio Armani.
Los secuestradores habían vuelto con la furgoneta y la habían aparcado una vez más en el pasillo central del establo. Luego se habían ido y habían cerrado la gran puerta del establo. Holly supuso que habían pasado la noche en la granja. Reacher había dormido en silencio …’

 
 
Jack Reacher, el protagonista d’aquesta novel·la i de 21 novel·les més escrites per James D. Grant amb el pseudònim de Lee Child, és un policia militar gegantí, generenegrejom1 implacable i amb un optimisme a prova per a enfrontar-se a conspiracions internacionals, venjances personals o casos policials.
 
Child té una imaginació fèrtil i una responsabilitat que el porta a treballar durament en el pla informatiu de cada títol. Els llibres recorren la vida de Reacher en ziga zaga: salten en l’espai i en el temps. Hi ha nombroses novel·les dins de l’exercit i fora d’ell, ja com a justicier itinerant de les rutes nord-americanes.
 
‘Un passeig sense rumb pels carrers de Chicago. Un simple gest d’ajut a una dona amb una crossa. I Jack Reacher es troba amb una pistola que l’apunta l’estómac. Tancat dins una furgoneta amb la misteriosa desconeguda, Reacher no sap el per què del segrest ni on els porten, però del que sí que està segur: haurà de fer ús del seu coratge i astúcia si vol sobreviure.’
 
Altres llibres del mateix autor que trobareu a les biblioteques de Vilanova:

 • Mala suerte, 2012
 • Personal, 2014
 • Zona peligrosa, 2015
 • Nunca vuelvas atrás, 2016
 • El enemigo, 2017
 • Llibres

 • Morir en el intento, 2018
 •  
  Biblioteca Joan Oliva i Milà.
   

  Logo Generalitat

  Goldfinch