La mujer de mi marido, Jane Corry

la mujer de mi marido _ jane corryLa novetat de gènere negre d’aquesta setmana a la Joan Oliva és La mujer de mi marido, el debut literari de Jane Corry.

La mujer de mi marido és un thriller psicològic amb una intriga constant, dividit en capítols curts que no podreu deixar de llegir. La història arrenca amb un assassinat a la seva primera pàgina per situar-se, immediatament, quinze anys abans d’aquest crim. És en aquest moment quan coneixem la història de la Lily i l’Ed.

La Lily és una jove advocada que està començant la seva carrera professional i que està molt ben considera en el bufet d’advocats en què treballa. És per aquest motiu, que li encarreguen el seu primer cas de rellevància: la revisió del cas d’assassinat d’un home que fa dos anys que és a la presó per haver mort la seva dona. L’atracció i el rebuig que la Lily sentirà pel seu nou client farà que trontolli la seva vida en un moment en què acaba de contraure matrimoni amb l’Ed, un jove pintor.

logo blog genere negre_AMB LLETRESA la vegada, una segona trama protagonitzarà les pàgines del llibre. És la història de la Carla, la veïna de 10 anys que viu a la mateixa escala que la Lily i l’Ed. La mare de la Carla manté una relació amb un home casat i no té gaire cura de la seva filla, que a més a més té problemes a l’escola. Així, que per un motiu o per un altre, la nena acaba passant llargues estones a casa dels seus veïns.

La història farà un salt de 16 anys quan la Carla, ja adulta, ha estudiat Dret, igual que la Lily. Totes dues dones es retrobaran i la més jove amenaçarà a descobrir els secrets del passat…

Cadascun dels seixanta-quatre capítols en què es divideix la novel·la, porta per títol el nom de les dues protagonistes principals, la Lily i la Carla, però mentre que els capítols protagonitzats per la Lily estan escrits en primera persona, els protagonitzats per la Carla tenen un narrador omniscient.

portada_la-mujer-de-mi-marido_rodonaPrimeres pàgines.

Llibres

  • La mujer de mi marido
  • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

    Logo Generalitat

    Funny Girl