Noche, Bernard Minier

Noche_Bernard MinierDesprés de vint-i-cinc anys treballant en el Servei de Duanes francès, l’any 2011 i amb 50 anys, Bernard Minier publicà la seva primera novel·la: Bajo el hielo, la primera de la sèrie protagonitzada pel comandant de la Policia Judicial de Toulousse, Martin Servaz i de la qual s’ha fet una sèrie de sis capítols per a la televisió francesa. Només un any més tard, el 2012, Minier va publicar El círculo i el 2014, No apagues la luz, segona i tercera entrega de la sèrie. Ara, acaba de publicar-se el quart títol, Noche, novetat aquesta setmana a la Joan Oliva. Amb aquesta nova entrega, Bernard Minier ha arribat al número 1 a França i s’ha convertit en el nou rei del thriller gal.

logo blog genere negre_AMB LLETRESDe la mateixa manera que Sherlock Holmes tenia en el professor Moriarty el seu particular enemic, el comandant Martin ServazJulian Hirtmann: antic fiscal suís i assasí en sèrie de dones amb qui Servaz es va trobar, per primera vegada, a Bajo el hielo i amb qui va coincidint al llarg dels, fins ara, quatre títols.

Servaz és un policia culte, malhumorat i amant de la música de Mahler. Odia les noves tecnologies, té una filla adolescent de disset anys i, de tant en tant, deixa anar alguna cita en llatí. A Noche, l’assassinat d’una jove en una església al nord de Noruega propiciarà el retrobament Servaz-Hirtmann. L’encarregada de la investigació de l’assasinat serà l’agent de la policia d’Oslo Kirsten Nigaard que, tirant del fil, acabarà en una plataforma petrolífera i des d’allà, acabarà arribant fins al mateix Martin Servaz. Tots dos policies, Nigaard i Servaz, aglutinaran forces per aconseguir capturar l’assassí.

portada_noche_rodonaPrimeres pàgines.

Sèrie MARTIN SERVAZ

Si feu clic sobre les imatges, hi podreu llegir les primeres pàgines dels llibres:

bajo el hielo el circulo no apagues la luz

Llibres

  • Bajo el hielo
  • El círculo
  • No apagues la luz
  • Noche
  • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

    Logo Generalitat

    Funny Girl