Lo que es sagrado, de Dennis Lehane

Lo que es sagrado, de Dennis LehaneDennis Lehane és un escriptor nord-americà nascut el 4 agost de 1966 a Dorchester, Boston, Massachusetts.

Tres de les seves novel·les han estat portades al cinema: Mystic River , Gone Baby Gone i Shutter Island, i diverses han merescut premis, entre elles Un glop abans de la guerra i el best-seller Mystic River.

Els espais de la seva ciutat han servit d’inspiració per als ambients populars urbans de les seves novel·les. D’ascendència irlandesa, les seves històries retraten la vida de grups immigrants o marginats a Boston, alhora que constitueixen un retrat de la cultura irlandesa, ressaltant el pes de la religió catòlica en diversos dels seus personatges.

Lo que es sagrado
és la tercera part de les aventures de Patrick Kenzie i Angela Gennaro, després de Un trago antes de la guerra i Abrázame, oscuridad. Han transcorregut quatre mesos i aquesta vegada el multimilionari Treves Stone, abans de morir, contracta els serveis dels experimentats detectius Patrick Kenzie i Angela Gennaro perquè esbrinin el parador de la seva filla Desiree, que fa tres setmanes està desapareguda, així com la desaparició del primer detectiu que el multimilionari va contractar per localitzar-la , Jay Becker, que va ser el que li va ensenyar a Kenzie gairebé tot el que sap.

Acostumats a sobreviure en les sòrdides carrers de Boston, els detectius viatgen fins als embriagadors capvespres de Florida seguint una pista poc fiable, que els conduirà a una terra corrupta i abonada de mentides. Avançar en la recerca és penetrar en un territori on res és sagrat. No hi ha espai per a l’error: confiar en la persona equivocada o donar un pas en fals significa la mort.

Considerada una de les veus més potents del suspens, Dennis Lehane ens presenta un thriller absorbent i vertiginós, una història dura i intensa on res ni ningú és el que sembla.

Llibres

  • Abrázame, oscuridad
  • Cualquier otro día
  • Mystic River
  • Plegarias en la noche
  • Shutter island
  • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

    sofeita