No está solo, Sandrone Dazieri

no está solo_Sandrone DazieriNo está solo, novetat aquesta setmana a la biblioteca Joan Oliva, és la primera de les novel·les de Sandrone Dazieri traduïdes al castellà. Des de la seva publicació, s’ha guanyat el suport de la crítica, que l’ha destacat com a peça clau del renaixement del thriller.

L’autor, potser desconegut a casa nostra, va néixer a Cremona (Itàlia) l’any 1964. Va treballar durant 10 anys com a cuiner, tot i que des de ben petit volia dedicar-se a escriure. Va introduir-se en el món literari exercint de corrector de proves i col·laborant amb mitjans culturals. Posteriorment, amb 35 anys, va publicar la seva primera novel·la: Attenti al gorilla. També ha treballat, amb força èxit, com a guionista televisiu a sèries com Squadra antimafia o R.I.S Roma.

Portada_No está solo_rodonaPrimeres pàgines.

No está solo arrenca amb una situació del tot normal: una família que decideix passar el dia d’excursió. Poques hores després, les circumstàncies han fet un tomb cap a la tragèdia: la mare és morta i el nen ha desaparegut. Tot apunta cap el pare, que mostra evidents signes de desorientació, però hi ha peces que no hi encaixen. A partir d’aquest punt, els protagonistes de la novel·la són la parella encarregada de treure’n l’entrellat.

genere-negreEn primer lloc, Colomba Caselli, una policia guapa, jove, independent, preparada i triomfadora dins d’un entorn masculí. Encara arrossega, però, el trauma d’haver estat la responsable d’una operació policial en què van morir alguns dels seus companys i d’altres innocents.

En segon lloc, Dante Torre, un jove agorafòbic, obsessiu, addicte al cafè i al tabac, però amb una brillant capacitat de deducció. Pateix seqüeles físiques i psíquiques a conseqüència d’haver estat segrestat, durant 11 anys, quan era petit. Actualment, fa servir el seu brillant intel·lecte per trobar persones desaparegudes.

Tots dos, Dante i Colomba, són dos supervivents que, ara, estan units per l’afany de justícia.

Reserveu-la a la Joan Oliva!

Llibres

  • No está solo
  • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

    Funny Girl