Criminal, Karin Slaughter

Criminal de Karin SlaughterLa novetat de novel·la negra d’aquesta setmana a la Joan Oliva és el darrer dels llibres de l’escriptora Karin Slaughter: Criminal.

El llibre pertany a la sèrie protagonitzada per Will Trent, un destacat agent de l’Oficina d’Investigació de l’estat de Georgia, als Estats Units. En aquesta ocasió desapareix una estudiant de la universitat. El cas és tret de les mans de l’agent Trent de manera inesperada i la responsable d’aquesta decisió és una veterana del departament de Policia, Amanda Wagner. Aquesta dona és, alhora, la responsable i la mentora de Will Trent.

A més a més, el passat d’aquests dos personatges protagonistes tornarà a ser de nou actualitat: el cas amb què Amanda Wagner va iniciar la seva carrera professional torna després de quaranta anys i es barrejarà amb misteris que tenen a veure amb la família de Will Trent. Així doncs, tots dos policies hauran de fer front al seu passat.

genere-negreCriminal ha rebut molt bones crítiques per part de la premsa, que ha situat Karin Slaughter com una de les millors escriptores de gènere negre de l’actualitat.
Karin Slaughter és una autora supervendes de novel·la negra ambientades al sud dels Estats Units. Va néixer l’any 1971 a Georgia i viu a Atlanta. Ha venut més de trenta millions d’exemplars arreu del món i s’ha fet famosa gràcies a un parell de sèries.

Per una banda, la sèrie Grant County amb títols com ara Temor frío, Herida o Perseguidas. Per una altra banda, la sèrie protagonitzada per Will Trent formada per El núm3ro de la tr4ición, Palabras rotas, Pecado original, Intuición i Criminal.

Slaughter és una defensora de les biblioteques públiques als Estats Units i participa habitualment a actes benèfics per fomentar la lectura. Col·labora, per exemple, amb Save the libraries.

Karin-Slaughter_rodonaKarin Slaughter a les biblioteques de VNG.

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Funny Girl