Christopher G. Moore

Christopher G. MooreChristopher G. Moore és un escriptor canadenc establert a Tailàndia, va ser professor de dret en l’University of British Columbia. Va viure a Nova York, on va publicar la seva primera novel·la, després es va traslladar a Londres i finalment va arribar Bangkok on resideix des de fa 17 anys, totalment seduït per la ciutat més bulliciosa d’Àsia.

Aclamat per la crítica nord-americana des dels seus inicis com a escriptor el 1985, Moore és autor de 18 novel·les entre les quals destaca la sèrie del detectiu privat Vincent Calvino. És el protagonista d’una sèrie de novel·les que van pel tercer capítol i que situen la seva trama al sud est asiàtic i concretament a Bangkok.

Aquest autor destaca pel seu coneixement a fons amb perspicàcies agudes sobre la part del món sobre el qual ell escriu. “Una de les majors forces de Moore és el seu coneixement d’història del sud-est asiàtic“, va dir Newsweek. Moore és “el nou creador més important de Tailàndia per a una audiència occidental”. A Tailàndia, on Moore ha viscut durant les dues dècades passades, Bangkok el Pal va dir, “parafrasejar a Graham Greene en un altre context, Moore és el nostre home a Bangkok.”

  • Bloc de Christopher G.Moore
  • Web oficial de Vincent Calvino
  • Llibres

  • Hora cero en Phnom Penh
  • Kickboxing en Nirvana
  • Alta infidelidad
  • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

    Morello