Invisible d’Eloy Moreno. Àlbum il·lustrat.

Invisible d’Eloy Moreno. Àlbum il·lustrat.

La novetat d’aquest mes de setembre a la sala infantil de la biblioteca Joan Oliva és l’àlbum il·lustrat, Invisible d’Eloy Moreno.

És gentilesa de la Llibreria La Mulassa.

Coberta d’Invisible d‘Eloy Moreno. Àlbum il·lustrat
Coberta d’Invisible dEloy Moreno. Àlbum il·lustrat

Aquest àlbum il·lustrat que us presentem avui pertany a una col·lecció que té per a objectiu, a part d’entretenir, que l’infant pregunti, se senti part de la història i al mateix temps que visqui una estona especial amb la persona amb qui comparteix la lectura.

Les situacions que presenta la història són inesperades, els personatges són estranys, però tot ajuda en l’aprenentatge que ofereix la narració.

A peu de pàgina i al final del llibre hi ha preguntes per tal que els nens puguin imaginar què pot passar a continuació i així ajudar-los a desvetllar la seva curiositat.

Detall
Detall

A més a més hi ha diversitat d’aprenentatges: distingir l’esquerra de la dreta, fer l’ullet, moure la llengua, petar els dits, associar volums, mides i quantitats…

Així com també és molt últil per a identificar les diferents emocions: enveja, tristesa, por, alegria, amor i ràbia.

I de què va aquest conte per a contar entre dos?

És l’aniversari d’un nen a qui regalen un drac de peluix molt bonic. Un dia el porta a l’escola i un company l’hi pren de les mans, però cap dels altres companys fa res. A partir d’aquell moment el nen comença a estar trist perquè veeu que ja no recuperarà el drac. Però un dia per art de màgia tot canvia amorosament…

Amb unes meravelloses il·lustracions de Pablo Zerda, us endinsareu en aquest magnífic conte.

El trobareu al Catàleg Aladí i a l’eBiblio.

Altres títols de la col·lecció: Junts i Ho vull tot.

Eloy Moreno va escriure la novel·la Invisible destinada a infants entre 11 i 13 anys i va ser una de les lectures seleccionades per al Premi Menjallibres 2018-2019. Teniu més informació si cliqueu aquí.

Esperem i desitgem que aquest conte us agradi moooolt! I que a partir d’ara pugueu distingir totes les emocions que hi heu trobat i treballat!

Goldfinch