Amunt Falcons!

Amunt Falcons!

El passat dia 20 de juliol, la biblioteca Joan Oliva i Milà va recuperar el tradicional Taller de Festa Major a la Plaça de la Vila. Enguany, amb motiu del 50è aniversari dels Falcons de Vilanova, els infants van poder prendre part en el taller Amunt Falcons!

Si vosaltres també voleu realitzar la vostra colla de falcons, a continuació hi trobareu explicat fil per randa com la podeu dur a terme. Apa, anima-vos-hi!

En primer lloc, comencem pel material que us caldrà per fer la vostra colla de falcons amb un joc de cartes ben bonic:

Material

  • Tisores
  • Ceres de colors
  • Cinta adhesiva
  • Cartolina blanca
Material per al taller de Festa Major
Material per al taller de Festa Major

Tot seguit, us expliquem com heu de dur a terme la manualitat:

Pas a pas

  1. Començarem imprimint sobre cartolina blanca el nostre joc de cartes. Si feu clic a continuació us podeu desacarregar l’arxiu del joc de cartes i la il·lustració del cap de colla. En funció de la grandària que vulgueu per a la vostra colla de falcons, haureu d’imprimir una, dues o més còpies de l’arxiu. Nosaltres vam imprimir tres còpies (18 cartes) per infant i un cap de colla.
  2. A continuació, cada infant ha de pintar amb ceres totes les cartes. Podeu triar els colors dels Falcons de Vilanova o deixar volar la vostra creativitat!
  3. Un cop pintades les cartes, les haureu de retallar per les línies que ja estan assenyalades. Fixeu-vos-hi que el cap de colla té una peça a la part inferior que us ha de servir de base perquè s’aguanti dret.
  4. Ara que ja teniu totes les peces, ja podeu jugar a fer les vostres figures.
Imatge de la manualitat del taller de Festa Major
Imatge de la manualitat del taller de Festa Major
Taller “Amunt Falcons”
Taller “Amunt Falcons”

Per acabar, us deixem amb un grapat d’imatges del dia del taller de Festa Major:

Bona Festa Major’22!

Si voleu fer vosaltres mateixos les manualitats dels tallers que duem a terme any rere any, hi podeu trobar tota la informació necessària en el nostre blog. Així doncs, no deixeu de fer una ullada a Llibres i més.

Funny Girl