La vida secreta de les dents. Mariona Tolosa Sisteré

La vida secreta de les dents. Mariona Tolosa Sisteré

La novetat d’aquest juliol destinada al més menuts és un llibre dedicat a unes peces blanques que tenim a la boca: La vida secreta de les dents de Mariona Tolosa Sisteré ens acompanyarà aquest mes d’estiu.

És gentilesa de llibreria La Mulassa.

Coberta
Coberta

En començar el llibre és una dent qui ens parla! I què ens diu? Doncs bé, el que li agrada, com l’hem de cuidar a ella i a les seves germanes, de què estan formades, quines són les seves parts…

I també com creixen i com es formen a dins la panxa de la mare, als tres anys, quines són les que surten primer i quines les darreres…

I quines malalties pateixen les dents?

  • Càries
  • Gingivitis
  • Maloclusió

Sabies que són un equip? Cada dent té un nom i una posició específica amb unes funcions determinades. És per això són un equip!

Detall
Detall

I la resta d’animals també tenen dents? I tant que en tenen!! Mamífers, peixos, serps, ocells…

I els altres països què fan quan cauen les dents de llet? Al llibre trobareu la resposta!!

Amb unes il·lustracions molt boniques us endinsareu dins d’aquest complex i fascinant món de les dents!!

L’autora

Mariona Tolosa Sisteré és una il·lustradora barcelonina enamorada de la seva feina. Ja de ben petita dibuixava, com tots els nens, va seguir a l’adolescència i ho va deixar per tornar-hi a la vintena i fins aleshores que no ha deixat.

Les tècniques que prefereix són el llapis i l’acrílic. Per també amb la combinació amb ceres, els llapis de colors i el collage.

Si voleu saber més sobre aquesta autora, us proposem la lectura d’una entrevista a Mariona Tolosa Sisteré feta per l’Editorial Flamboyant.

Al Catàleg Aladí trobareu tots els llibres que us podeu endur en préstec d’aquesta autora.

Esperem que gaudiu amb La vida secreta de les dents de Mariona Tolosa Sisteré!

Goldfinch