Racó de pares: Inteligència emocional a la familia

Llibres

Portada del llibreL’objectiu del llibre Intel·ligència Emocional en la família. Eines per a resoldre conflictes en l’àmbit familiar és desentranyar els múltiples avantatges que proporciona la Intel·ligència Emocional amb la dotació d’eines pràctiques per a la seva aplicació quotidiana. És per aquest motiu que aquest llibre ha estat escrit en un llenguatge senzill, esquitxat d’exemples concrets que ajudaran a identificar situacions que poden ser, d’aquesta manera, favorablement gestionades.

En aquesta obra queden recollides vivències i aportacions de pares i mares, i s’intenta donar resposta a les preguntes més freqüents que ens puguem realitzar. Inclou recursos que, després d’anys d’exercici professional, Aitziber Barrutia ha considerat més vàlids i apropiats per a afrontar amb èxit les necessitats de la família.

Revistes

El primer article ens acosta a l’infecció dels nens. La bronquiolitis és l’afecció respiratoria més freqüent en nadons i la fisioterapia és molt efectiva per curar-la com a complement del tractament médic. En el segon article, ens acostem a la por del nen i la forma de guanyar-la amb alguns consells pràctics.

Tiene bronquiolitis: 1, 2 i 3. Crecer feliz, 257. Febrer 2010.

Miedoso?:1, 2, i 3. Ser padres. 423. Febrer, 2010.

Bloc

Mundo mamá.

En aquest bloc s’ofereix informació referent al nadó i altres temes relacionats amb els nens i les coses que envolten al seu creixement com la educació o l’alimentació. També hi ha un espai dedicat a l’embaràs.

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Morello