Jordi Navarro

Jordi Navarro

Nascut a Castelldefels el 1962, Jordi Navarro és llicenciat en Història Medieval per la Universitat de Barcelona. Fins l’any 1992 treballa a la Biblioteca Popular Ramon Fernández Jurado, de la seva mateixa població, però més endavant la seva formació el duu a dedicar-se a l’ensenyament, tot exercint de professor en un institut de secundària, feina a la qual es dedica en l’actualitat després d’haver passat per diversos centres.

Ha publicat alguns estudis històrics sobre Castelldefels, forma part del Grup Literari ALGA des de l’any 1989, i ha obtingut diversos premis pels seus relats de ficció, entre ells el Premio Federico Muelas de Ciudad de Cuenca (1992).

Algunes d’aquestes obres han sigut editades en antologies de diversos autors, com seria el cas de Quince líneas i Noche de relatos, i també en revistes literàries.

Las cinco muertes del barón airado és la seva primera novel·la.

Sílvia Romero
www.silviaromeroolea.es.tl
Club La Crisàlide

sofeita