Todo por amor y otros relatos criminales, Lorenzo Silva.

Todo por amor y otros relatos criminalesLorenzo Silva és l’autor de la novetat de gènere negre d’aquesta setmana a la Joan Oliva. Todo por amor y otros relatos criminales no és una novel·la negra, com habitualment presentem cada setmana, sinó 102 relats breus de temàtica criminal.

Des de fa vuit anys, Lorenzo Silva participa en la secció Vidas.zip a elmundo.es, activitat que li permet fer literatura en un mitjà de difusió diari. En aquesta secció, Silva fa el que ell anomena literatura en calent i cada setmana, a partir de fets reals, elabora un relat curt que ens presenta la vida com a material literari.

Fent un repàs a tots els relats publicats al llarg d’aquests anys, va veure que una bona part tenien un rerefons criminal. En va fer una selecció i ara ens els presenta recopilats en un únic volum, Todo por amor, en què trobarem homicidis, robatoris, estafes, casos judicials insòlits i, com no, processos mediàtics.

portada_todo-por-amor-y-otros-relatos-criminales_rodonaPrimeres pàgines.

logo blog genere negre_AMB LLETRESLorenzo Silva (1966) és llicenciat en Dret i va treballar com a advocat d’empresa entre 1992 i 2002. Com a escriptor, és autor de relats, articles en premsa, novel·les, assajos i llibres per a petits i joves.

Quant a la seves novel·les, és l’autor d’una coneguda sèrie de llibres policíacs protagonitzats per una parella de Guàrdies Civils: Bevilacqua i Chamorro, de la qual fins ara ha publicat nou títols. A banda del reconeixement del públic, aquesta sèrie li ha proporcionat importants premis literaris: El Premi Nadal, l’any 2000, per El alquimista impaciente i el Premi Planeta, l’any 2012, per La marca del meridiano.

Sèrie Bevilacqua i Chamorro:COLOR="990000">

 • El lejano país de los estanques.
 • El alquimista impaciente.
 • La niebla y la doncella.
 • Nadie vale más que otro.
 • La reina sin espejo.
 • La estrategia del agua.
 • La marca del meridiano.
 • Los cuerpos extraños.
 • Donde los escorpiones.
 • D’altres de les seves novel·les són El blog del inquisidor (2008) i Música para feos (2015).

  Pàgina web de Lorenzo Silva.
  Blog de Lorenzo Silva.

  Lorenzo__Silva_rodonaLorenzo Silva a VNG.

  L’autor presenta Todo por amor:

  Biblioteca Joan Oliva i Milà.

  Funny Girl