Mi adorada esposa. Samantha Downing

Mi adorada esposa. Samantha Downing

La novetat mensual d’aquest juny a la biblioteca Joan Oliva és la novel·la Mi adorada esposa de Samantha Downing. Una història salvatge!

Gentilesa de la Llibreria Llorens.

El regreso de Owen ha surtido el efecto deseado. Nadie pone en duda que él es quien secuestró y asesinó a Lindsay, el que ahora tiene retenida a Naomi. Ha llegado la hora de que desaparezca. La única opción es no dar pie a más noticias: se acabaron las cartas, se acabaron los mechones de pelo. Se acabaron las mujeres desaparecidas. Se acabaron los cadáveres.

Inici capítol, 33, pàg. 204
Coberta Mi adorada esposa
Coberta Mi adorada esposa

Només amb la lectura dels dos primers capítols ja es pot entreveure una mica de què anirà la història. I el que és més important: atrapa. Amb un llenguatge senzill i també molt àgil, els lectors van entrant en la teranyina de l’acció i cada vegada volen saber-ne més.

La narració és en primera persona i és el personatge masculí qui ens relata els fets. Són un matrimoni que fa quinze anys que estan casats. La visió exterior és la d’una parella feliç amb dos fills adolescents, però amaguen un gran secret.

I quin és aquest secret? El de cometre assassinats. Però, com, quan, de quina manera, els dos estan d’acords, quin pren la iniciativa?

I no us volem dir res més! Us deixem amb el capítol primer perquè feu un tastet.

Primer capítol

L’autora

De Samantha Downing no es té gaire informació. De tota manera us podem dir que que és una jove de Nova Orleans i que la història que us presentem és la seva primera incursió en la literatura.

Per acabar, esperem que el secret que amaga aquest matrimoni de Mi adorada esposa de Samantha Downing, us agradi!!

Goldfinch