Tertúlies literàries en català

Grup tertúliaLes tertúlies literàries les formen un grup de persones adultes que es reuneixen periòdicament per tal de comentar obertament una obra literària i compartir conjuntament les reflexions, comentaris, sentiments que els ha suggerit la lectura, sota la conducció d’una persona dinamitzadora que ajuda a descobrir-hi múltiples facetes.

Partint de la lectura, la tertúlia esdevindrà una eina per a les persones que volen perdre la por a conversar i utilitzar el català com a llengua de comunicació habitual.

Què pot passar si passejant en companyia de l’ENSENYADOR DE PISOS trobem un mim mort en plena Rambla de Barcelona?

Davant del dilema “Tu tries. Si vols recuperar els teus quadres, només m’has de donar el Cranach”, quina seria LA DECISIÓ DE BRANDES?

El vell Palau, antic miner de Mequinensa, beu una glopada, fa espetegar la llengua i diu: “Nos faran dos pantans, nos agafaran el poble i nos lo ficaran davall l’aigua. Què serà del CAMÍ DE SIRGA?

Tertúlies literàries en català

align="center">

Aquestes i altres preguntes tenen la resposta en els llibres que llegirem en las tertúlies literàries en català que oferim a la Biblioteca Joan Oliva i Milà els primes i últims dilluns de cada mes.

La sessió de presentació tindrà lloc el dilluns 5 d’octubre a les 6 de la tarda.

La inscripció és oberta a la Biblioteca. Us hi esperem!

Juan Bautista Calderón
.

MÉS INFORMACIÓ. Participa amb la biblioteca.

Ja podeu consultar tots els Clubs i Tallers que la biblioteca us ofereix aquesta tardor!.
Us hi esperem!.

sofeita